Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Julieta

23 mei 2017 om 20:15 - 21:55

Evenement Navigation

Genre: DramaRomantiek
Regie: Pedro Almodóvar
Cast: Emma SuárezAdriana Ugartemeer »
Lengte: 99 minuten
Land: Spanje
Taal: Spaans

Spaans drama van Pedro Almodóvar waarin een vrouw van middelbare leeftijd contact zoekt met haar dochter die ze twaalf jaar niet heeft gezien

Julieta, een vrouw van middelbare leeftijd uit Madrid, is van plan om samen met haar vriend naar Portugal te verhuizen, wanneer ze op straat een oude vriendin van haar dochter Antía tegenkomt. Antía is twaalf jaar geleden weggegaan en heeft nooit meer contact opgenomen met haar moeder. De onverwachte ontmoeting rakelt oude herinneringen op. Julieta gaat terug naar haar voormalige appartement, waar ze alleen is met haar gedachten. Ze gaat de confrontatie aan met de pijn uit haar verleden en begint op te schrijven wat haar gebeurde toen ze jonger was.

Het Spaanse drama Julieta van de vermaarde Pedro Almodóvar (Todo sobre mi madreHable con ellaVolver) was tijdens het filmfestival van Cannes in de race voor de Gouden Palm. Almodóvar baseerde zijn script op drie korte verhalen uit het boek Runaway van Alice Munro. De titelrol wordt door twee actrices vertolkt: Adriana Ugarte speelt Julieta als twintiger en dertiger en Emma Suárez vanaf veertig jaar.

Trailer:

Gegevens

Datum:
23 mei 2017
Tijd:
20:15 - 21:55
Evenement Categorie:

Locatie

Filmhuis Hoogeveen
Van Echtenstraat 35
Hoogeveen, 7902 EK Nederland
+ Google Maps